Home.
Marmer W.M.
Nieuws.
Producten.
Referenties.
Informatie.
Contact.
© 2009 • MARMER W.M - TILBURG
WEBDESIGN - CSO-W
Bezoekers gingen u reeds voor.

Marmer W.M

Historie

 

Na 30 jaar een begrip in Tilburg te zijn geweest neemt Wout van den Haspel het gerenommeerde Marmer b.v. over, wat gespecialiseerd was op het gebied van grafmonumenten. Het enige wat verandert, zijn de laatste 2 letters. Marmer b.v. wordt in 2003 omgedoopt tot Marmer W.M. Het persoonlijke contact, de service en de kwaliteit blijven geëvenaard. Na twee jaren als eenmanszaak is het bedrijf sinds april 2006 uitgebreid. De gebroeders Wout en Danny van den Haspel trekken de stoute schoenen aan en vestigen zich in een nieuw pand aan de Brakman 66 op bedrijven terrein De Vossenberg te Tilburg (achter de Hornbach).

 

De particuliere klant

 

In en om het huis

 

Hebt u ideeën voor uw huis? Kom eens binnen en zie ze in vervulling gaan! U kunt bij ons terecht voor keukenbladen, vensterbanken, wasbakken, tuintafels en overig maatwerk.  Wij vinden het een uitdaging om samen met u iets speciaals te creëren.

 

Grafmonumenten

 

Wilt u een mooie gedenksteen voor een dierbare? Wij hebben uitgebreide keuzemogelijkheden. Kom eens langs in onze showroom. Vindt u het prettiger om in alle rust een keuze te maken? Dan kunt u ook een van onze fotoboeken van reeds bestaande geplaatste monumenten meenemen. Laat die mooiste blijk van herinnering en waardering vereeuwigen in een gedenksteen.

 

 

Bedrijven

 

Op zoek naar die ouderwetse service en snelle levertijden? Of het nou om een grote order gaat of bijvoorbeeld één vensterbank of dorpel, wij geloven in een duurzame relatie en maken geen onderscheid. We werken alleen met duurzame materialen. En natuurlijk bieden wij garantie op de producten die geleverd worden.

Op zoek naar referenties, klik hier.

 

Geïnteresseerd? Kom langs en laat vrijblijvend een offerte opstellen.